Om oss


Om oss

NannyCare har sedan 2015 hjälpt hundratals familjer med barnpassning. Vi erbjuder en flexibel och trygg barnpassning. Hos oss får du snabb och personlig service som utgår från dina önskemål. Tillsammans hittar vi en lösning som passar bäst för just din familj.
Fyra orsaker till att välja NannyCare:
-Trygghet: Alla våra barnvakter har relevant erfarenhet och utbildning. Vi gör också en noggrann bakgrundskontroll.
-Service: Snabb och personlig service. Vi presenterar på kort tid en barnvakt som matchar dina krav.
-Kontinuitet och långsiktighet: Vi arbetar långsiktigt och ser till att familjer som väljer NannyCare alltid får samma barnvakt
-Prisvärt: Vår tjänst är prisvärd och du slipper abonnemang och långa bindningstider.


Hur vi arbetar

NannyCare hanterar löpande intresseanmälningar från personer som vill arbeta som barnvakter. Eftersom vi ställer höga krav på våra barnvakter är det viktigt att sökande har en relevant bakgrund. Därför är väsentliga erfarenheter som kan styrkas med minst en referens ett grundkrav.
Utöver sedvanlig rekryteringsprocess görs en bakgrundskontroller via polisens belastningsregister. Barnvakterna får även gå en internutbildning.
Antagna barnvakter registreras som lediga i avvaktan på ett passande uppdrag. Utöver barnvaktens personliga profil sätter vi stor vikt vid korta resvägar i samband med att barnvakten matchas med ett barnvaktsuppdrag.
Vi har inga startavgifter eller abonnemang och fakturerar endast för de tillfällen som våra kunder haft barnpassning. Barnpassningen debiteras månadsvis via faktura som vanligtvis skickas med e-post. Som fakturaunderlag används barnvaktens tidrapportering.


NannyCares Barnvakter

För att NannyCares barnvakter ska känna sig trygga i sin yrkesroll och kunna utföra sitt arbete på ett professionellt sätt får alla våra barnvakter genomgå en barnvaktscertifiering. Certifieringen består av ett antal utbildningsdelar där vi går igenom alla delar av barnvaktens ansvarsområden. Utbildningsdelarna ger konkreta instruktioner för hur en barnvakt förväntas agera vid olika situationer.

Kommunikation med familj.
Förberedelser inför en barnpassning.
Att tänka på under en barnpassning.
Att tänka på efter barnpassningen.

NannyCares barnvakter utbildas också i hjärt och lungräddning särskilt anpassad för barn. Såväl våra barnvakter som våra tjänster är försäkrade via länsförsäkringar.

Våra utbildningar utförs enligt HLR-rådets gällande riktlinjer.
Svenska Rådet för Hjärt-lungräddning.